jemmagazin.hu
Válasz clodo (márc 09. 19:21) üzenetére
Meg tudnád írni, hogy hol lehet elérni az újságot?
Válasz jackie83 (feb 21. 22:02) üzenetére
Én főleg azért szeretem átlapozni az újságot, mert találkozom olyan címekkel is, amik máshol nem jönnek szembe velem, vagy nem akkora a hype körülöttük
Szerkesztve: márc 09. 19:04
Hamarosan megjelenik a 144. szám is, így tehát akkor ezek szerint ez csak alkalmi kedvcsináló az újsághoz.
Ezzel semmi gond, viszont akkor van esetleg kedvetek külföldi újságokról is írni, mint pl: Tabletop Gaming?
Jó lenne olyanokat is megismerni, amikről sosem hallottam. Szívesen olvasnám őket.
Én is örülök, ha megjelenik egy új lapszám. Nem azt mondom, hogy az első betűtől az utolsóig végigolvasom, inkább csak szemezgeteg belőle. Főleg az szimpatikus, hogy nem csak a legújabb kiadványokra fókuszál, hanem régebbiek is előkerülnek, ez nekem elég lényeges, a kollekcióm kialakítása miatt fontos. Régimódi vagyok ebből a szempontból, szerintem ekkora tömeget megmozgató hobbinak legyen egy újságformátumban megjelenő kiadványa is.
Szerkesztve: feb 22. 13:23
Én minden hónapban nagyon várom, hogy megjelenjen az újság. Szeretek a játékokról olvasgatni, ha lenne nyomtatott verzióban arra is beruháznék. Ez a szám véleményem szerint egy kicsit gyengébre sikerült. De ettöl függetlenül örülök, hogy valaki veszi a fáradságot és az időt, hogy mi tudjunk teszteket és véleményeket olvasgatni.
Válasz babinszkijano (feb 21. 12:08) üzenetére
Esetleg fog ismertető, vagy kritika felkerülni a februári számról?
Egy ideje megjelent és olvasható, de szerintem bőven elférne itt egy kis kitekintés.
Némi hátszél jól jönne az újságnak gyanúsan.
Mivel nekem meg van a Ceres, így az újság végén található, plusz játékos segítség nagyon franko. De amúgy is át szoktam olvasni, szeretem még ha csak olvasva is, de meg ismerek egy számomra új játékot.
Válasz halaszkiraly (2025. jan 09. 19:42) üzenetére
Egyetértek kvarclovaggal: nekem nagyon sokat adott - és ad ma is - ez az újság. Először is: roppantul örültem, amikor megtudtam, hogy egyáltalán létezik ilyen. Másodszor: rettentő sokat segítettek a cikkek az új hobbival való ismerkedésben. Bár már 1 éves "múltam" van, még mindig szívesen olvasom a játékismertetőket, mert szélesítik a látókörömet, alakítják a preferenciáimat, segítenek egy-egy döntéshozatali helyzetben és általuk megismerhetek (számomra) újdonságokat is - mindezt anélkül, hogy el kellene mennem valahová, vagy meg kellene vásárolnom kipróbálásra egy játékot. Szerintem tök igényes újság, visszamenőleg is kiolvastam az összes lapszámot. Szeretem az emberi faktort benne, vagyis a személyes benyomásokat, véleményeket.
Én azért megvédeném kicsit. A játékok ismertetői nem nagyon érdekelnek, mert én nem keresek új játékokat, nem gyűjtöm őket. De amikor épp keresetem még, vagy olyan játékról írnak, amit ismerek, akkor el szoktam olvasni a cikket. Az interjúkat a végén, meg a vissza- és kitekintéseket kifejezetten szeretem.
A vlogok is sokkal kevésbé érdekelnek már, mint kezdetben. Azt gondolom nem a vlogok meg a JEM fáradt el, hanem ezek főleg a társasjátékok világával ismerkedőknek szólnak. Ha ezen már túl vagy, akkor kevésbé érdekesek neked, de ettől másoknak még lehetnek hasznosak vagy szórakoztatók.
Régen se volt túl jó, de mára teljesen kifulladt ez az újság.
Köszi!
Válasz mr.zehy (márc 09. 20:13) üzenetére